Kde tě mám

Kde tě mám

Anotace: ???

Mám tě plné srdce
mám tě plný byt,
jak mohl jsi to udělat
k jiné odejít a mě
nechat být.

Všechno co jsme prožili
vzít a zahodit.
co ona ti dá víc,
než dala jsem ti já
je krásná a mladá,
to se tedy má.
Krása a mládí pominou
to potom půjdeš zase za jinou?

Dala jsem ti mládí
dala jsem ti děti,
copak za to mohu,
že ten čas tak letí?

Můj obličej už není
jako pevná maska,
už se na něm objevuje
sem tam vráska.

Ale srdce stále
jako tenkrát buší
jen milovat tě,už mu nepřísluší.
Autor takova, 19.03.2005
Přečteno 431x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bohužel už se to tak někdy stává, že život nám ukáže záda a svoji hnusnou tvář, člověk je smutnej a zmizí z duše veškerá jeho zář. A někdy trvá dlouho než vyjde sluníčko, ale časem zbude smutku jenom maličko.

11.10.2005 21:32:00 | grázlík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí