Stéblo trávy

Stéblo trávy

Anotace: Letní vyznání.

Pokládám Tvoje tělo do lučního kvítí,
sluneční paprsky nám do očí svítí.
Jen motýl poletuje kolem Tvojí hlavy,
já píši báseň, na Tvé tělo stéblem trávy.

První sloka popisuje Tvoje oči,
jsou krásné, až se mi z nich hlava točí.
Jejich výraz bývá většinou tak cudný,
spadl jsem do nich, jak do křišťálové studny.

Druhá sloka míří jen o trochu níže,
popisuje rty, ke kterým chci býti blíže.
Když tu teď ležíš v trávě, uprostřed přírody,
chtěl bych je líbat, mají chuť lesní jahody.

Třetí sloka popisuje Tvoje tělo,
vidět ho nahé, to by se mi vždycky chtělo.
Prsty bych po něm jezdil, jak po horské stezce
a na Tvých prsou, hrál bych si na horolezce.

O čtvrté sloce nemůžu více psát,
asi už tušíš, kam jsem tím stéblem trávy spad.
Studánka rozkoše, přístav mých lodí,
kde nový život, časem se zplodí.

Slyšet je v dálce jenom slabé vlčí vytí,
měsíc na Tvé tělo krásně v noci svítí.
Světluška krouží kolem Tvojí hlavy,
ležíme spolu, na stéblu suché trávy.
Autor Jonáš, 04.10.2019
Přečteno 391x
Tipy 3
Poslední tipující: Temeraire
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkné :) to potěšilo při ranní kávě, děkuji

09.10.2019 09:26:21 | Mooika

Krásné a něžné.

09.10.2019 08:55:46 | Temeraire

když se erotika podá "slušně", vyjde někdy vulgárněji než porno

04.10.2019 12:30:40 | Karel Koryntka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí