Myšlenka pouhá

Myšlenka pouhá

 

Blůzka, co cudně mne halila

už nevoní jako ty

vzpomínky na tvůj dech

jak ptáci odlétly

i tvůj polštář vyvanul

od kouzla mých vlasů

jak snadné být zdá se

když je dostatek času

živ z tužeb a přání

co tříští se o led

neuhnout z cesty

vydržet pohled

přivřených očí

co září touhou

která však navždy

bude myšlenkou pouhou.

 

Autor Temeraire, 09.10.2019
Přečteno 377x
Tipy 7
Poslední tipující: JC senior, Akrij8, Marten, J.Karasová, Frr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I myšlenka je důležitá a krásná .-)

20.08.2020 23:20:28 | Jaruška

Jen suvenýry minulých lásek zůstávají.
Alespoň...
**

27.02.2020 13:49:53 | JC senior

ptáci taky odlétají-vědí proč..:-D*

09.10.2019 10:26:45 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí