Je pozdě

Je pozdě

Anotace: všechny nás to potká .....

Je pozdě

říct ti

kdo jsem a 

a jak snadno

 

proplouval jsem po tvém boku 

životem

 

je pozdě říct ti

že čekání na tebe vždy bylo

 

nekonečné

 

že láska k tobě nikdy nezemřela

že jen vlivem let

zdála se zevšednělá

 

to jen emočně vyprahlý

zapomněl jsem květiny 

na louce

 

nechal jsem je planě růst 

a vázu na stole 

prázdnou

 

je pozdě

proplést ruku v ruce

vzít tě na procházku kolem domu

a zavzpomínat na první zaklepání

kdy na důkaz lásky

 

přinesl jsem bonboniéru pro tvoji mámu

a pak táta vešel do dveří

 

a dal mi to velké svolení 

a přikázání

 

nenechat tě v nesnázích

 

je pozdě 

přes stěnu hrobu

zpívat písně

 

ty mě má lásko

neslyšíš

    neslyšíš

neslyšíš 

 

Autor Woski, 18.11.2019
Přečteno 284x
Tipy 12
Poslední tipující: Emily Říhová, Stanislav32, mkinka, Anewue, enigman, Arvilla, Amonasr, J.Karasová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí