Proč nevěřím

Proč nevěřím

Anotace: :-(

Dneska už na lásku nevěřím.

Dneska mi utrhli křídla.

Vstříc vyjdu mlhavým otěžím,

náhle má naděje zmizla.

 

Dneska ať láska bodne se,

ať se jde raději opít!

V sobě to, co každý ponese,

nejde už nijak uchopit.

 

Dneska ať láska táhne pryč,

raději peníze, slávu!

Když místo přijetí hledá bič,

co spráská srdce i hlavu.

 

Dneska už na lásku nevěřím.

To mě jen tak šálil hmat!

Dneska je první den příměří,

musíme si pomáhat.

 

Co dřív nám dávalo sílu žít,

dneska se krčí kdes v rohu.

Dneska už na lásku nevěřím,

a řeknu to klidně Bohu.

Autor Sh' Abůn, 19.11.2019
Přečteno 400x
Tipy 9
Poslední tipující: Kapka, Donne, danaska, Neegoista88, Marten, praetorian
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo, je to takové chlapsky drsné, ale moc se mi to líbí. Rozhodně na ST. Daniela

20.11.2019 17:05:49 | danaska

Prvně se vzdychá láska, ach láska...a pak každýho spráská...;-)..myslel jsem že to píše chlap...drsný verš jak od Gellnera...

19.11.2019 13:07:08 | Marten

Měla jsem to stejně, báseň jsem četla v hlavě mužským hlasem, jinak je ale povedená.

19.11.2019 13:47:56 | Neegoista88

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí