Budu s tebou

Budu s tebou

Ať okolo si slota řádí,
jsme u sebe a máme se rádi.
Problémy nebo zlé počasí,
nic z toho nás nezkosí.

Jsme ostrov v světa moři,
uvnitř srdcí láska hoří.
Jak čmeláček na květu,
my sajeme lásky dobrotu.

Zanadáváme na svět za oknem,
spolu v teple ale se z toho nezcvoknem.
Omotáni hady našich paží,
pod křídly lásky co nás stráží.

Invenci Boha lámeme jak čokolády tabulku,
tvůj úsměv polykám, jak pro štěstí pilulku.
Vlna zlá z naší pláže nic nesmete,
držím tě za ruku a anděl šeptá "To zvládnete"

Vichrem a bouří projdeme,
spolu až tam, kde slunce najdeme.
Zamilovanost odešla jen láska zůstává,
dává nám to co sama dostává.

Bohdanko těším se z toho že tě mám,
že vím co milovat znamená.
Budu tvůj plyšák na na spaní,
i akční hrdina plný chápání.

Budu cokoli co si budeš přát,
budu sen o který budeš stát.
Nechci si brát chci jen ti dávat,
radost vidět z toho co očekáváš
Autor petrzal, 23.11.2019
Přečteno 386x
Tipy 4
Poslední tipující: Anděl, Donne, jenommarie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bohdanka...ach to je nádherné jméno! Přeji jen to nejlepší....*ST*

24.11.2019 09:10:08 | Anděl

Krásné...no super ST :-)

23.11.2019 13:57:18 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí