Jiné období

Jiné období

Anotace: Ne už tolik naivity a prchlivosti, ale přesto emoce silné, plány, sny a teplo u srdíček

Mládí již odešlo,
stáří není na obzoru,
období co se nevešlo,
do žádného z vzorů.

Snad podzim to je,
co zažíváme.
Cítím že nejsme stroje,
leč bytosti milované.

Ruku v ruce spolu jdem,
zpátky se již nedíváme.
Co taky s tím zlem,
s budoucností si povídáme.

Plány a sny jsou konkrétnější,
ne tolik nafouklé a mají hranice.
Spolu Bohdanko budeme nejsilnější,
láska je naše munice.
Autor petrzal, 27.11.2019
Přečteno 230x
Tipy 9
Poslední tipující: šerý, Krahujec, Iva Husárková, praetorian, jenommarie, Dreamy, Anděl
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Až do smrti ruku v ruce
pravé lásky revoluce.

Dobrý odhodlání.

27.11.2019 23:40:02 | šerý

Jj, časem přijde střízlivější hodnocení možností.Pěkná.

27.11.2019 12:39:50 | Donne

Teplo u srdíček ať vydrží, ST moc krásná opět

27.11.2019 10:24:29 | jenommarie

Pěkná:)

27.11.2019 06:49:36 | Dreamy

Dva jsou vždy více než jeden:-)

27.11.2019 06:34:28 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí