Peklo

Peklo

Anotace: G, D, Am, C

 

Souhra náhod k sobě svedla
anděla a vrchol pekla.
Ďábla láska nepozvedla,
anděla dočista smetla.

Vzpomínky jsou dávno passe,
květy lásek zvadly.
V boji srdce zlámala se,
již jsme oba padlí.

Doufáme ve vykoupení
v konci naší éry.
V jednom domě místo není
pro dva Lucifery.

Doufáme ve vykoupení
když docházejí síly,
oba budem nahrazeni,
emoce se dávno smyly.

Nová jiskra nepřeskočí
i přes tvý vlasy kaštanový.
Hledíváme si do očí
jako Satan Satanovi.

Doufáme ve vykoupení
v konci naší éry.
V jednom domě místo není
pro dva Lucifery.

Doufáme ve vykoupení
když docházejí síly,
oba budem nahrazeni,
emoce se dávno smyly.

Autor barasoukup, 29.11.2019
Přečteno 351x
Tipy 11
Poslední tipující: Špáďa, Gatita, dodola, Donne, Amonasr, Akrij8, Frr, Krahujec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dej link na hudbu, máš-li ji někde v pavučině, rád si ji poslechnu.

31.03.2021 01:47:12 | Špáďa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí