Na truc

Na truc

Anotace: Psáno, jak dotyčné známo jest, v době zcela patrné..

Opustil mě v času dění,
nevalný můj rozum,
spěšně, nelítostně, náhle
odešel si v klidu
v citu bolné sympozium.

A ptáte-li se, proč náhle tak?
Proč píši tady tento brak?

Toť věc nijak divná není,
po letech v teskném snění
já našel v realitě.. tužby mé ideál,
co o rozum mě připravil,
co podnítil psát tyto řádky,
a i když nejsem feudál,
nemnoho chci Tvojí lásky
bezbolestně ke mně
poslat zpátky..

Tu zatvrzelý egoista
chce chutnat Tvoje taje
lačně a do sytosti
dle Máchova listů Máje
a buď si krásko z patra jistá,
že nevzdám se teď hned,
když chladná jak led,
ke mně občas byváš..
Autor Bojador, 01.12.2019
Přečteno 392x
Tipy 3
Poslední tipující: šerý, Frr, jenommarie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké - můžu li ti poradit, utlum ego a ono se to poddá ;-)

02.12.2019 06:24:36 | petrzal

Vydrž,vydrž.
Pěkná básnička ;-)

01.12.2019 15:27:11 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí