Před spaním

Před spaním

Anotace: Tohle vždycky zabolí ty srdce :-D

Nezbedné ruce,
zkoumají tvé tělo.
Klouzají hladce,
jak vždycky to chtělo.

Dech se mi zrychluje,
energii ti z těla sbírám.
Oheň v žilách mi koluje,
na nahé tvé tělo se dívám.

Klid těžce předstírám,
je to lásko marná snaha.
Napětí představivosti otevírá,
skrývání touhy mě vzmáhá.

Tělem se tlačím,
na tvou teplou kůži.
Kontrolu ztrácím,
chtěl bych tvou růži.

I dlaně jak cestují,
zvyšují tlak.
Prsty mapy těla studují,
mysl a tělo ovládl drak.

Na uzdě zvládám,
držet své pocity.
Z řeči těla čtu a hádám,
co chtěla by jsi ty.

Zvolním a ještě se trápím,
pár minut jako by nic se nedělo.
Pyžamo kapkou touhy zkrápím,
když vidím že dál jít se ti nechtělo.

Loučím se s hranou únavou,
do ložnice zívajíc odcházím.
Dál v mysli s něžnostmi představou,
ručně svou touhu dorazím.
Autor petrzal, 03.12.2019
Přečteno 297x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, šerý, jenommarie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No jo, i takové to je ;-)

03.12.2019 08:46:51 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí