Podobá se sluncem

Podobá se sluncem

Vychází slunce, krvavá obloha.
Všechny city se probouzí od znova.

Světlo teď dopadá na celičký svět.
Na svou nynější cestu se mohu vydat hned.

Silnější člověk, osvícený kraj.
Místo v noci temnoty, teď tyčí se ráj.

Kde dřív bál si se chodit, nyní světlo teď nekončí.
S východem slunce, jak s tebou, svět se hned otočí.

Kde bývala tma, nyní je světlo.
Kde dřív byl smutek, s tebou to přešlo.

Jsem ti tím zavázán, jsi sluncem mým.
Chci ti to říct, tímhle poděkováním.
Autor Notimportant, 03.12.2019
Přečteno 342x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí