Vstávání

Vstávání

Povídáš si s hvězdami,
znamení na nebi tančí.
Já už chystám snídani,
za chvilku snění končí.

Měkká a zmačkaná paní,
jak milovaná plyš,
našich ňuchňacích povlečnení,
kde v spánku jsem ti blíž.

S myšlenkami diskutuji,
o tobě, o životě a o cestě jak dál.
Citových investic nelituji,
srdce je lásko víc než pouhý sval.

Mám kráné ráno na tvých rtech,
a na těle když mě objímáš.
Taji rychleji než ve svých snech,
i když ty asi ani nevnímáš :-)
Autor petrzal, 05.12.2019
Přečteno 286x
Tipy 5
Poslední tipující: Donne, šerý, Iva Husárková, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná.

05.12.2019 14:33:24 | Donne

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí