Hračička

Hračička

Anotace: Taková jedna předvánoční :)

 

Jsi ten důvod, proč často hledím do prázdna.

Ten důvod, proč sama sebe považuji za blázna.

Jako panenka na hraní,

tak se broučku cítím.

Ještě k tomu jen náhradní,

kam se to zase řítím.

 

Jsem vlastně jen,

tvůj erotický sen.

Nic víc v tom zřejmě není.

Stále si přeji, ať se to změní.

 

Mám ráda tvé hraní si se mnou.

I když přitom myslíš jen na sebe.

Budíš ve mně moji stránku temnou.

Vždy plně soustředím se na tebe.

 

Proto si taky myslím, že jsem pěkná blbka.

Vůbec ale vůbec mi za to nestojíš.

Ale jsi stále ten důvod, proč čumím z okna jak trubka.

Marně, marně, ty už přece nezlobíš.

 

A tak se to zkrátka stává,

když se někdo nechá oblbnout.

Pak ten oblbovač vyhrává.

Druhý, svůj kapesníček může nechat provlhnout.

 

 

 

Autor breberkar, 14.12.2019
Přečteno 329x
Tipy 11
Poslední tipující: mkinka, Eru Alonnar, Dávid, Jeněcovevzduchukrásného, Amiradi, Kapka, ZILA78
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavé vyjádření. Je to hezké. (=

15.03.2020 21:58:47 | Roser

Já moc děkuji za hezký komentář :)

17.03.2020 00:37:55 | breberkar

Dlouho jsem tu nebyl ,hezké počteníčko ;-) jen houšť;-)

20.02.2020 04:21:24 | Eru Alonnar

Jééé, moc děkuji za nakouknutí a za pochvalu :)

22.02.2020 22:55:35 | breberkar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí