Zaběhlá

Zaběhlá

Anotace: O komplikované lásce, která svou silou se znovu zrodila.

 

Zvítězit sám(a) nad sebou

Byla jsem silná

a šťastná

milující svého muže

rodinu a vše…

než mne ta droga dostala na rozcestí

VŠECHNO JSEM ZNIČILA

své pravdy a šťastné bytí

SAMA V SOBĚ

stala jsem se závislou

- děvkou pro všechny

a můj muž mě nenáviděl..

a zároveň miloval.

 

 

Silný, čestný chlap,

který by za mě položil život.

 

Nechal mě jít svou cestou,

abych to v sobě zlomila.

Nebojím se, nebojím se

překonat svou cestu…

Jdu Mohavskou pouští , napříč celými státy

až do Kanady.

Můj cíl je naleznout v sobě pravdu

 a vrátit se k Tobě.

Autor Krahujec, 07.03.2020
Přečteno 244x
Tipy 16
Poslední tipující: Vydima27, Roser, Amonasr, Kapka, Akrij8, Donne, šerý, jenommarie, Frr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavá básnička (=

10.03.2020 20:42:00 | Roser

Hodně štěstí ^ST^;-)*

07.03.2020 16:44:32 | jenommarie

moc Ti to přeji******ST* :-D***

07.03.2020 16:41:05 | Frr

Námět - Wild -am.film, který je dobrý.Scénárista to opravdu vystihl.

07.03.2020 17:40:35 | Krahujec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí