Pochvalné recenze

Pochvalné recenze

 

Na básníka

já jsem si hrál

No a z ní kat

se vyklubal

 

 

Píše kritiky

na ta má vyznání

Mám už i tiky

Jak se jen vyznat v ní?

 

 

Polož už propisku

Polož mě do trávy

a nebo do písku

To mě víc nažhaví!

 

 

Pohlaď mi můj klín

Dostaň mě do tenze

Potom ti udělím

pochvalné recenze

 

Autor R.K., 08.03.2020
Přečteno 241x
Tipy 11
Poslední tipující: Amonasr, praetorian, Iva Husárková, šerý, Kapka, jenommarie, Dája K, kdotoví
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bez tiku, bez tiku, obdržíš zaSe jen kriTiku ;+D

08.03.2020 07:38:08 | kdotoví

...:))

08.03.2020 10:11:27 | R.K.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí