Beaufort

Beaufort

.
Neřekli jsme si nic
Něco zavrčel
a zapnul bednu
Já odešla do ulic
už přes den jsem toho
dost vypila
a v noci ještě víc
Ráno tam pořád seděl
Jsme spolu šest neděl.

Bezvětří

Neřekli jsme si nic
Něco plácala při fotbale
o nadcházející supercele
ať nakoupím pár svic
a jak ji jímá bol
že vše jde do ..
Dvě brambory do kvasnic
Gól !
Jsme spolu dvacet let.

Větřík

Neřekli jsme si nic
Něco povídáme
něčemu se smějeme
Dva lidé v bouři vášní
chvějeme se při dotyku
V tomto čase není unikum
mít i loď na znamení
Jsme vodou a tělem
ve sprše seznámení.

Orkán

Kouř stoupá svisle vzhůru
Vítr je cítit ve tváři
Listí šelestí
Korouhev se pohybuje
Není výhled
..
Autor Now, 09.03.2020
Přečteno 275x
Tipy 15
Poslední tipující: Martinecka23, Nata, Donne, Marten, vlnka, Amonasr, BaZiNgA, šerý, Frr, jenommarie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezky zaznamenané změny počasí;-) "ST"

09.03.2020 21:10:06 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí