O nás

O nás

Anotace: ona má modré oči, ejí mysl je tak čistá a prostá všech zlostí..je to o Ní. Mám pro Ni prostě slabost...je to ze života, čtěte a hodnoťte a pište komentáže, řím víc, tím líp...u všech básní...

Tvoje slova mluví o víně,
tvoje tváře jsou tak nevinné,
topím se tvých modrých očích,
jsou smyslné.

Věřit chci a rád budu,
až jednou Tě za ruku moct vzít budu,
pohladit svou dlaní bříška tvých prstů
a říct jen očima,
jestli zůstat zde mohu.

Však dobře vím, že možné to není,
marně čekat na překvapení.
Být pták,tak vznesl bych se.
Zrovna tak, jako pírko ze země
zvedá se lehce,
mávnul křídly a zmizel z té klece.

Mě ale vzletět se ještě nechce.
Autor Diablek, 05.03.2007
Přečteno 525x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí