Co sis myslel

Co sis myslel

Anotace: G, Em, C, D

Co sis myslel tehdy po setmění,

když vedle mě sis lehal?

Když slastný pocit v tobě pěnil

i alkoholu něha.

 

Co sis myslel tehdy po setmění,

když zlehka hladil jsi mě tmou?

Co sis myslel, že se změní?

Že snad i po svítání budu tvou?

 

Co sis myslel tam v prostřed temna, 

když strhals ze mě poslední nit?

A jak se zlatem jsi se mnou jednal,

však ni lacný kov já pro tě nechci být.

 

Co sis myslel tam v prostřed noci,

když tvé rty pluly mi po ňadrech?

Na cos myslel, než jsi procit, 

než můj úprk vzal ti dech?

Autor barasoukup, 01.04.2020
Přečteno 297x
Tipy 12
Poslední tipující: Rozmarýna, Akrij8, šerý, Wahadahaku, Iva Husárková, Amonasr, praetorian, Dobrodějka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Prima dílko* Máš to hodně povedené...

07.04.2020 19:53:10 | šerý

Děkuji :)

23.04.2020 11:10:09 | barasoukup

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí