Koza Bělka dostala rozum

Koza Bělka dostala rozum

Anotace: Vypadalo to špatně a nakonec to dopadlo dobře

Koza Bělka koukala na zprávy a náhle jí přepadla tíseň
a na to přišla z nenadání velká žízeň.
Ve sklepě se dlouhá léta chladil Sklepmistr
a Svatováclavské bílé, první láhev vypila Bělka velmi rychle.

Druhá láhev poloprázdná, Bělka pije jako Rus,
před chvilkou ještě byla koza kus.
Růžky měla nablýskané, teď se tady válí pane.

Podlomila se jí kopýtka, za chvilku jí vezla sanitka.
Pak na záchytce přespala, a co né!
kozlíka tam poznala.
Láska to byla veliká, láska na první pohled,
nevadil jí ani drahý nocleh.

A tak spolu šťastně žijí a oba dva nepijí,
zjistili, že chlast je svinstvo,
a co víc, ohrožuje celé lidstvo.
Autor Jeněcovevzduchukrásného, 12.04.2020
Přečteno 203x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Amonasr, Frr, jenommarie
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hlavně že to době dopadlo;-D

12.04.2020 20:03:27 | jenommarie

Tak, tak :-)

13.04.2020 15:24:43 | Jeněcovevzduchukrásného

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí