Je t'aime jako Sbohem

Je t'aime jako Sbohem

Anotace: .. ...

Sbírka: Hvězdám Nekonečna

Není ti do řeči
a co říct bys chtěl
sotva tě vyléčí
krystaly Básniel?

Není ti do řeči
už ani v bezpečí
a rád bys uviděl
očima jako tmel
tu lásku ve verši

Se srdcem jist
mohl si poznat míst
číst chvíli skřivánčí
také jsi oněměl
z výšek i v náruči
z křehkosti tajných cel
a život uletěl?

Až jednou zatančí
u jitra slz pocit jitrocele
vzpomene mile svá
vzpomene na přítele

Žije dál ráda zná
i je snem tvého já
nechaný v básni el
tak blízko za nocí

Verš její živoucí
směl nebem i do pekel
než stal se tichem v mnohém

...... ..

Je tam
též v rozmlouvání s Bohem
je věřící
je muž
je anděl snů
je tvých múz

Ty milá opodál
kam nás zas ten verš dal
Autor J's .., 17.04.2020
Přečteno 278x
Tipy 8
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Pelican, Frr, jitoush, praetorian
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jen se s úsměvem ztrácím... :)

18.04.2020 01:11:46 | Pelican

...oslovuje,co si sem po dlouhé době vložil...je tam........v hloubi...
....Ji./úsměv/

17.04.2020 11:13:40 | jitoush

Děkuji.. a s tím úsměvem by i ožil

17.04.2020 13:39:38 | J's ..

....jen ať ožívá.....Ji./úsměv/.....přidávám...

17.04.2020 14:09:35 | jitoush

...a ona volně tvořívá.. ano mohlo by být fajn tak děkuji ještě jednou

17.04.2020 17:27:52 | J's ..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí