Touha po objetí

Touha po objetí

Anotace: mini skládáníčko :)

Nevím proč,
něco ve mě svírá mé srdce,
chvěji se z té vnitřní tmy ve mě,
pažemi si objímám kolena,
a tisknu je k sobě, abych se nebála.

Nevím proč,
když hledím do Tvých zvláštních očí,
tma polevuje a sevření s ní,
chci schoulit se ve Tvých pažích,
být s tebou a poslouchat Tvůj tichý smích.

Nevím proč,
mě strach tolik ovládá,
že nemohu k Tobě přijít blíž,
jen ruku k Tobě na chvíli natáhnu,
abych jí vzápětí vyplašeně stáhla.

Vím proč,
mám v sobě tu pohlcující tmu,
a chtěla bych jí odtrhnout,
nechat jí na cestě za mnou a zapomenout,
abych se bez hany k Tobě mohla přitisknout.
Autor Ishtar, 22.04.2020
Přečteno 356x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Lucucu, Marten, jenommarie
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..to je jaro...;-)

22.04.2020 12:46:51 | Marten

Ať splní se ta touha a obejme již brzy,
vím moc dobře jak obejmutí schází.
;-) "ST" pěkná báseň

22.04.2020 12:21:19 | jenommarie

Děkuji :)

22.04.2020 13:55:26 | Ishtar

;-)

22.04.2020 14:14:22 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí