O Tobě snít

O Tobě snít

Nemůžu mluvit
a nemůžu spát.
Nemůžu lásku k Tobě
najevo dát .

Vidím Tě mluvit
vidím Tě smát
chtěla bych vedle Tebe ležet
vidět Tě usínat .

Proč mám ten pocit
že dlouho Tě znám .
Vzpomínky z minulých životů
furt před očima mám.

V každém z těch životu
byl si tam semnou
všechno jsme dávali
spolu a ve dvou.

Tenhle ten život nevyšel nám
žijeme ,,daleko,, a každej sám.

Chtěla bych usnout
a prožít si sen
ve kterým bez Tebe
nebudu jediný den.

Spala bych pořád
znova a zas
čekala na Tebe ve snu
čekala až přijde ten čas .

Čas na šanci
další život s Tebou mít
s Tebou se znovu narodit.

Teď už musím jít
o Tobě aspoň snít .

O Tobě snít .
Autor Tynus, 23.04.2020
Přečteno 428x
Tipy 5
Poslední tipující: Tomcat, OŠ96, o3_gambit, jenommarie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Z některých snů se zkrátka člověk nechce probudit. ;-)

23.04.2020 21:24:35 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí