Druhá

Druhá

Anotace: ...M

 

 

Nechci být ta druhá, 

nebudu třetí do páru.

Nechci být tak krutá

a mít výčitky po ránu.

 

Po noci, cos podvedl, 

výmluvu sis našel.

Nízkej pud tě posedl, 

kdo by tohle snášel?

 

Myslela jsem na Tebe, 

ve dne, v noci, denně.

"Stejně MĚ si vybere..."

Jsem naivní štěně.

 

Chci bejt Tvojí duhou, 

trávit s Tebou dny i noci.

Tak kašli na tu druhou.

To Tě má tak v moci? 

 

Vyber si.

Pak mi to oznam.

Že bereš ji...

Nečekej, že to poznám.

 

 

 

Autor Týna, 25.04.2020
Přečteno 242x
Tipy 5
Poslední tipující: Rozmarýna, Anděl, jenommarie, Monversol
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ententýky dvě hmožděnky
...a dál..však má to dobře vymyšlené.
Já vím, láska si nevybírá ;-)

25.04.2020 14:25:56 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí