Jednou za život

Jednou za život

 

Koupel s Pampeliškou

Měla takou přezdívku

již odpradávna, kdy bosýma nohama

chodila po loukách nahá

-odpoutaná, svobodná a vášnivá.

Měla ráda byliny a květiny

panenskou přírodu, hory

a východy slunce, západy.

 

Přirozená žena a tak krásná.

Pozvala mě k sobě domů

a naplnila celou vanu

až po okraj touhy – lásky.

 

Byli jsme sami a odhodláni

spojit se vzájemně dušemi

-citem a energií sympatií spojeni

- do očí si čistě a pravdivě navzájem hleděli

a  přáli býti spolu navěky.

 

Zamilovaní…a omámení.

 

 

Autor Krahujec, 26.04.2020
Přečteno 245x
Tipy 12
Poslední tipující: ARNOKULT, Ziny, Amiradi, Amonasr, Dreamy, Frr, jenommarie, šerý
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji všem.

27.04.2020 15:23:25 | Krahujec

Povedené veršíky

27.04.2020 08:13:09 | petrzal

Moc hezké a jejda jak. ;-) "ST"

27.04.2020 00:56:44 | jenommarie

Pěkné verše, Krahulče*

27.04.2020 00:44:36 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí