To jediné...

To jediné...

Už vím, co znamená trpět žízní.
Už znám ten pocit, když duši něco trýzní.
Chybí mi tvé ruce a to mě ještě nehladily.
Chybí mi tvé rty a to mě ještě nelíbaly.
Chybí mi tvé oči a to se na mě ještě nedívaly.

Jako když slavík ztratil svůj život pro jedinou rudou růži.
To jediné já chci, hladit a vnímat pod prsty tvoji kůži.
Být ti nablízku, chutnat tě ústy, dotýkat se tvého těla.
Teď ložnice mi studená a chladná připadá, jak nedobytná cela.

Jen jednou jedinkrát smět pohladit skutečně tvou tvář.
Moci opít se z tvé vůně.
Dívat se do krásných očí, jak do hluboké tůně.
Koupat se v tvém úsměvu a cítit blízkost tvého těla.
To je teď jediné, co by mi radost udělalo a co bych chtěla...
Autor Pittoresque, 11.06.2020
Přečteno 254x
Tipy 16
Poslední tipující: Eru Alonnar, Iva Husárková, Emily Říhová, Donne, Isla, Tomcat, šerý, jenommarie
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To toužení ať do dvou splyne...

11.06.2020 14:45:59 | Isla

"To je teď jediné, co by mi radost udělalo a co bych chtěla...
...Aby moje chtění proměnilo se v mého těla chvění."
Ať se ti splní ;-) ST

11.06.2020 14:09:28 | Tomcat

To jediné..a tolik toho vzácného vzájemně hřejivého. Ať se ti to splní;-) "ST"

11.06.2020 12:22:05 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí