šelmy sen

šelmy sen

Anotace: ... ..

Sbírka: Nelince

jsem venku
u ohniště
dlouho do noci
pomalu usínám
ztrácím se plamínkům
řeřavým uhlíkům
spím
a...


(:
* budem to dělat
* na steaky
* nebo
* naklepávat
* prdelky

* lásko máš maso?
:)



(: holko krev a mlíko
žádný okolky
už mám hlad

víš lásko i já jsem zvířecí
zvířecí
lovíme
ve dne i v noci

nezkoušej to skrýt
nezkoušej mi utéct pro pocit
odhal se mi
znáš

probuď to zvíře
ukaž co v tobě
pojď se milovat v taneční době
pojď ze snů
v růžových šatičkách

víš lásko i já jsem zvířecí
zvířecí
lovíme
ve dne i v noci
nech už tu můru veganů
z těch pekel ven tě dostanu

či či či

probuď to zvíře
ukaž co v tobě
pojď se milovat než maso je v troubě
pojď na mě
šelmo..:)

a probudila mne psová nelinka
Autor J's .., 15.06.2020
Přečteno 255x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, Isla, Iva Husárková, jenommarie, šerý
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nelinku zdravím taky :-)

16.06.2020 18:58:31 | Romana Šamanka Ladyloba

Prostě dobrá nálada.. :)

16.06.2020 09:18:13 | Isla

Mě probouzí snová Tessinka...to je tedy sen :-D *ST

15.06.2020 20:13:05 | jenommarie

Hodně živočišné. S od života, hodně šetrným závěrem.

15.06.2020 12:55:48 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí