Soutok

Soutok

Koupám se nahý ve tvé kráse,
oslněn žárem tvého smíchu.
Ponořen zcela srdcem v spáse,
zbavena duše je světských hříchů.

Soutok dvou proudů mlha halí,
po březích žití přišel jsem.
Ztraceni spolu jsme nečekali,
na další zranění duše zlem.

Tvůj dotek moje rány hojí,
i jizvy bezmocně kamsi mizí.
Mé srdce na dlani po soubojích,
v tvých rukách lásku nabízí.

Soutokem našich osudů,
společným plujeme proudem.
Uniklí ze spáru přeludů,
osvobozeni hvězd soudem.

Na cestu polibek od tebe,
v něm srdce tvé i duši.
Kus tepla lásky do sebe,
cítíš jak srdce mé pro tebe buší?
Autor petrzal, 18.06.2020
Přečteno 192x
Tipy 12
Poslední tipující: Květka Š., šerý, Emily Říhová, jenommarie, Martinecka23, Kapka, Tomcat, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkná *ST

18.06.2020 09:46:19 | jenommarie

Děkuji

22.06.2020 06:02:01 | petrzal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí