"po"city

"po"city

Anotace: ..:o)

Proplétám se svými city

jsou snad velké jak New York sity

teď všechny krásné pocity

vnímám, mezi nimi jsi i ty.

Ještě jsem tě ani nespatřila,

přesto jako bych k tobě patřila

jak je to možné , čím je to dané

kolika lidem se tohle asi stane?

Ten pocit- to lechtání v břiše

to láska- prý přichází tiše,

kéžby, vždyť mám tě plnou hlavu

a jen tak tě z ní nedostanu!
Autor Jean89, 07.03.2007
Přečteno 564x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

:o)

03.09.2007 15:37:00 | Bíša

díky za komentáře:)) no tak jaro dělá vždycky divy.... teda alespoň se mnou:o)

26.03.2007 17:44:00 | Jean89

jinak tahle se mi zdá o něco slabší..jinak to jaro to snámi pěkně mává co???

26.03.2007 10:40:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí