Nadpozemská

Nadpozemská

Anotace: Láska žije i po smrti.

 

Smutná flétnistka

Pod krutými skalisky, kde hromy bijí

na horské louce- mezi květinami

krásná – osamocená - divá žena

smutně a tesklivě na flétnu hrávala.

 

Dívka, co se zbláznila z nešťastné lásky

pro svého milého, který se nikdy nevrátí

a čekala v naději, že lásku jeho neztratí.

 

Cítila jeho duši, i když byl mrtvý a stále je s ní.

 

Oba byli a jsou silní. Oba spolu žijí navěky

 

https://youtu.be/X6A96yQO82I

Autor Krahujec, 01.07.2020
Přečteno 214x
Tipy 9
Poslední tipující: Amiradi, Amonasr, Donne, šerý, Emily Říhová, Tomcat
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kéž by

01.07.2020 23:36:44 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí