Zamilovaná

Zamilovaná

Anotace: Byla jsem se psem...

Měsíc září, hvězdy svítí,
já pro tebe trhám kvítí.
Lásku k tobě chci ti vyznat,
ke všem hříchům chci se přiznat.
Tajemství své chci ti říct,
chci lásku věrnost a nic víc.
Miluj mě a rozmazluj,
neměň se a byď vždy svůj.
Autor Luďka, 21.03.2005
Přečteno 380x
Tipy 2
Poslední tipující: paneach
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí