Láska jako odvrácená slunečnice

Láska jako odvrácená slunečnice

Anotace: ... říkala mi Johny..

noční okál byl nám tenkrát malý
škoda milý johny
v duze nemáš zdraví
ač starala jsem se ti o vrány
snad zítra večer
až ovoním si vlasy
dáme spolu brouzdání

čekal jsem
jak brzy ráno vánek
namaloval mlze vzdušný zámek
a ve svém jasnu
hned vedle svíce
rozesníval trumfy tiché zdravotnice
pro štěstí v pokoji zšeřelém...

má duše měla radost odemykat změnu
leč rampouch ztráty cinkl
ať i svou kartu zhlédnu

a vida vnitřní strach - zlý esař nahoty
co zmůžu v teplotách
jít slunci
naproti?

mám v očích tolik vran
ze smutku samoty...
Autor J's .., 06.07.2020
Přečteno 255x
Tipy 24
Poslední tipující: jitoush, Kubíno, Marten, Vivien, Iva Husárková, Romana Šamanka Ladyloba, jenommarie, Frr, Helen Zaurak, Ishtar, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

....ta Tvoje.....duše brouzdají...

10.07.2020 22:39:21 | jitoush

Líbí se mi ty verše..

07.07.2020 20:04:05 | Vivien

jako vždy radost u tebe číst chlape .)

06.07.2020 19:12:03 | xoxoxo

..."odemykat změnu" je třeba často...ST* ST*

06.07.2020 18:41:00 | Frr

a vida vnitřní strach - zlý esař nahoty
Tady přímej zásah!

06.07.2020 16:50:13 | Přívoz

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí