Jsme jedním

Jsme jedním

Anotace: Pro mého muže :)

Jsme jak dvě řeky co splynuly v jednu
Spojení a navždycky spolu spjatí
Míříme vstříc poznání a nekonečnu
Jeden jsme s tím druhým, nerozluční

Tvoříme koryto v našich duších
Co nikdo nevymaže a vždy zůstane stopa
Nikdy nezmizí a navždy bude vryta
Jak vrásky ve tváři, ať tvořila je bolest či smích

Splynuli jsme v jedno a stali se jedním
Už není návratu ohlížet se zpět, jen kupředu
Stáli jsme před sebou nazí, zcela obnaženi
Na kosti, na srdce až na duši, pohlédli jsme

Jsme jedním, jsme tady a jsme spolu
Osud přál si spojit naše srdce, ruce a těla
My vyšli mu vstříc, rozumem i citem
A nechali vzniknout novému, nepoznanému

……

Přichází život
Autor Ishtar, 06.07.2020
Přečteno 218x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, její alter ego, Frr, Iva Husárková, Tomcat, Emily Říhová
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná...

06.07.2020 19:22:59 | Crazymike

Děkuju :)

06.07.2020 20:00:24 | Ishtar

mám rád tento typ básní, tak skládej dál a častěji :o) já děkuji...

06.07.2020 20:02:33 | Crazymike

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí