Už nečekáš

Už nečekáš

 

 

Chvění způsobené tvými rty

mění se pomalu v chlad,

když pohlédnu do tvých očí,

co zapomínají se smát.

Už nečekáš ve tmě pod schody,

aby dotkl ses mé kůže,

trní do spacáku spíš mi dáš

než okvětní plátky růže.

Snad řekla jsem něco hloupého

či jen dostal jsi, cos chtěl;

něco končí - něco začíná,

už nebudeš mít, cos měl.

 

 

Autor Temeraire, 21.07.2020
Přečteno 219x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, Donne, Tomcat
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně vyjádřené smíření se s realitou...

22.07.2020 18:56:31 | Emily Říhová

Krásně popsaná TA chvíle

22.07.2020 06:08:43 | petrzal

Pěkné verše, smutný text ;o(

21.07.2020 19:27:02 | Crazymike

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí