Pocity

Pocity

V srdci pocit bouře
Plíce plné kouře

Bouře propletená něhou
Oči prochází mlhou

Nohy netuší jakým směrem jít
Vyprahlá ústa chtějí pít

Z nitra dere se láska
Na tváři zůstává maska

Rozum otupělý strachem
Nos ucpaný pachem

Pachem jenž nese jméno
Co bodá jako seno

Osamělost se jí říká
A mne se dotýká

Duše volá po štěstí
Mozek vidí neštěstí

Únava na těle stoupá
Rozum více a více zoufá

Mé já hroutí se k zemi
Takhle, šťastno je mi
Autor Tulák, 03.08.2020
Přečteno 299x
Tipy 8
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Emily Říhová, Iva Husárková, jenommarie, Roser
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně popsáno.

11.08.2020 13:48:51 | crook

Nu snad se to brzy změní;-). *ST

03.08.2020 21:47:59 | jenommarie

Smutná básnička. Podobným motivem jsem se zabýval ve své básni Samota.
Je hezká (=

03.08.2020 19:09:56 | Roser

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí