Ve snu lásky, zas!?

Ve snu lásky, zas!?

Anotace: Další sen, jenž do básně jsem dal.

Ve snu lásky, zas!?

 

V soumrak děsu čirý,
na polích kde vily tančili,
okolo královny noci, měsíční ďas,
pro mé vyznáni ji, nastal čas,
„Má charming demon belle,
jak z Lovecraftových děl,
srdce mé láskou tě zdraví,
miluji tě, stále praví"
víly v tanci přestaly,
a pod královniny křídla, se schovali
její bílá tvář se usmála,
a dvěma prsty, černé rty zakryla,
polibek vzduchem mi dala,
a pojď ke mně blíž, ukázala,
a v tu v posteli zas? zas!?
další sen, kde můj lásky čas?

Autor Discord, 04.08.2020
Přečteno 256x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí