Vesna

Vesna

Kúpila by som ti
novú mňa
nový svet
iné okolnosti
nežije sa ti ľahšie než mne
ukradni pre mňa lieky
a odvez ma
kde nič neexistuje
a ja ti uverím
všetko ti uverím
ako vtedy vidiac
sa v odrazoch malých
sklíčok na pustom
okraji mesta
kde stojíš a močíš
pretože láska si žiada
aj to
Autor ciccone, 15.08.2020
Přečteno 188x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Tomcat, Krahujec, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí