Šepotání do snu

Šepotání do snu

Hladím tě,
aniž bys to cítil..
Do hebkosti tvých vlasů ,
kde vítr pár šedin chytil.

Něžně , na konečky tvých řas..
bříškem prstu .
Ke rtům,
kde tak nádherný tvůj hlas..

Něžně, tak jak to umíš jen ty ..
Vracím ti tvé doteky
Šeptám do ticha noci..
Tvým uším..

Že Tě miluji
Autor Liduška, 19.08.2020
Přečteno 225x
Tipy 10
Poslední tipující: Iva Husárková, Emily Říhová, jenommarie, jitoush, praetorian, petrzal
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Liduško..moc pěkná šepotavá báseň. *ST ;-)

19.08.2020 08:54:51 | jenommarie

Docela líbivé ;o)

19.08.2020 07:56:33 | Crazymike

Nádherné - tu atmosféru vidím i cítím

19.08.2020 06:44:40 | petrzal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí