Právě lezu z postele!

Právě lezu z postele!

Anotace: Můj svět 2020

Právě lezu z postele!
Každý ať si ustele!
Není to dřina!
Srovnaná peřina!
Polštář,deka, prostěradlo.
K správnému spánku madlo!

Právě lezu z postele
a venku praží slunce
a já hledám pohodu,
která nemá konce.

Právě lezu z postele
a čekám až má láska ustele.
Je to pohodlí.
Když harmonie se zabydlí.
Pak dobře je na každé židli
a v domě se dobře bydlí.
Autor mkinka, 20.08.2020
Přečteno 186x
Tipy 3
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí