Stará láska Nerez(a)Vy

Stará láska Nerez(a)Vy

Potkali jsme se zas po letech, spoleh je na boží mlejny.
Oba jsme přibrali po dětech, city však zůstaly stejný.
Čas rychle ubíhá u kávy, lýtka se do dýmu halí.
V dílně si vyhrneš rukávy, na mě se vzpomínky valí.

Touhy a představy nezastavíš, to ti je, počítám, jasný.
Aby je však nikdo neviděl, šeptám ti do ucha: "zhasni".
Co si kdo navaří, to ať si sní, i v tom se oba dva shodnem.
Osud nás dva vždycky propojí, v termínu ne příliš vhodném...
Autor Nebeská10, 22.08.2020
Přečteno 242x
Tipy 10
Poslední tipující: Marten, DH22, mkinka, Emily Říhová, Akrij8, jenommarie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chinaski:-) napadli mě.. pěkná báseň..
vášeň neumírá..ani po letech.

22.08.2020 18:35:54 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí