Na co čeká....

Na co čeká....

Za sklem slunce, uvnitř tuhý mráz,
mezi našimi životy bytelná hráz.
Rozbít kámen snad pomohlo by,
zmizet společně, beze stopy.
Zahubí nás pocit, který v nás přetrvává,
celou noc mě hladí a ráno se mnou vstává.
Pocit touhy a lásky ve mně tiše přebývá,
dotek tvých dlaní, pod kterým tělo se rozplývá.

Potřebuji tě, stejně jako vzduch, který dýchám,
ve chvílích společných tvé polibky vítám.
Měl bys zkrátit naše trápení,
jsme jako dva holuby do sítě lapení.
Na co čeká? Až polámou se naše křídla?
Až ledová voda bude tryskat z vřídla?
Proč nenajde si důvod nechat nás jít,
jsme žíznivý a naše rty chtějí pít.

Mé srdce je v kleci z ryzího kovu,
rozbij ten zámek, pusť ho na svobodu.
Vyřeš hádanku, která mě vysvobodí,
dřív než smrt nás ze života vyprovodí.
Prosebně se můj pohled k nebi upírá,
odhoď kámen, pod kterým mé srdce umírá.
Na tisíc otázek jedinou odpověď já mám,
stačí slovo a já své srdce ti dám...
Autor Pittoresque, 24.08.2020
Přečteno 221x
Tipy 13
Poslední tipující: jondys, Donne, Emily Říhová, Psavec, Eru Alonnar, Marten, V.N.Losinský, praetorian, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vezmi mě do dlaní,
to všechno vypoví,
že máš mě přece jen rád,
Všechnu lásku, tu Ti dám ;o)

24.08.2020 07:42:07 | Crazymike

děkuji za návštěvu :-) potěšila mě!

24.08.2020 06:46:19 | Pittoresque

Třeba právě tenhle pocit je to co chce? Ale hezky psané to je přeji ti ať se rozhoupe to kyvadlo a věci se dají do pohybu.

24.08.2020 06:17:26 | petrzal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí