Pěj mi píseň sladkou

Pěj mi píseň sladkou

Křič na mne slova lásky,

Hlaď mně svými rty krví zalitými,

Ruce mi drž pevně, však jemností vážky,

Pěj píseň, která sílí, pěj svým hlasem,

Mezi stěny, kde tančí stíny.

Odevzdej zábrany, nechej je spát,

Tvé tělo mým plátnem je, když ležíš na zádech, tichne ti hlas, a pouze tiše pak,

Tvůj vzdych rozléhá se po stěnách,

Pěj mi píseň vášně, až svit za dne zhasne.

Kůži tvou chci ochutnat, tak hladkou,

Poznat každé zákoutí a každý tvar, abych ti pak ruce vzal, pevně ti je uvázal, nechal tě netušíc, načež chystal se tě svléct a nahou, láskou tě oplýval nahou,

Tak pěj, miláčku, pěj mi píseň sladkou.

Autor Přízrak158, 24.08.2020
Přečteno 212x
Tipy 4
Poslední tipující: Emily Říhová, jenommarie
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Už volám 158 :o)

24.08.2020 15:07:49 | Crazymike

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí