Jen andělům

Jen andělům

Anotace: jen pro tu kterou jsem miloval...byla anděl..jsou všechny holky andělé? Hlasujte, pište komentáře, kdo přečtete pls.

Viděl jsem tvé vlasy,
které prostoupilo ranní slunce,
jsi jako malba bez plátna,
sen umělce.

Viděl jsem tvé oči,
které odrážely záblesk letní bouřky,
byly to oči noční šelmy,
která štve svou kořist až k úplnému konci.

Viděl jsem tvé mladé tělo v náruči milence,
jeho vášeň byla jako láska šílence.

Pak viděl jsem bílé světlo
a jasně modré nebe,
držím tě za ruku,
chci anděla vzít si sebou do nebe.
Autor Diablek, 08.03.2007
Přečteno 551x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí