Cár papíru

Cár papíru

Anotace: Ke zbytečným řádkům jsou zbytečná slova..

Nuzným cárem papíru,
kam vryla's modří nadmíru,
naději ze snáře,
tuží Tvého kalamáře.

Popsala's tak knih už dost,
já však jiný jsem,
nejsem celulósy kusem,
v sobě zlost,
ošálen svým vkusem
a fabulací mám už dost.

Tažen tím, co není,
topen v svůdném snění,
ústa teď má pění,
když trčí ze mě kosti,
když zlomen ve své zlosti,
dohořívám, já cár papíru..
Autor Bojador, 26.08.2020
Přečteno 161x
Tipy 4
Poslední tipující: Frr, Iva Husárková, Neegoista88
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí