Smím?

Smím?

Nevím kudy vedou tvoje kroky,
neznám tě měsíce ni roky.
Ač neznámý, já jako bych tě znala,
moje dlaň do tvé by jistě pasovala.
Zahrál si s námi osud snad sám,
tenkrát četla jsem vzkaz, teď ústa ti dám.
Daruji ti své rty, ochutnej je místo vína,
dám ti i tělo, kterým vzrušení vzlíná.
Šeptej, že chceš, i když nevíš koho,
touha je silnější a otázek mnoho.
Nevím zda ráno je moudřejší večera,
v tvých básních se ztrácím ve dne i za šera.
Hledám mezi řádky, co vyřčeno nebylo,
po čem toužíš a co by se ti líbilo.
Já jen jedinou touhu teď v sobě nosím,
řekni, že smím, o to tě prosím...
Autor Pittoresque, 29.08.2020
Přečteno 228x
Tipy 15
Poslední tipující: Emily Říhová, Marten, mkinka, Eru Alonnar, Guldrun, šerý, jenommarie, kudlankaW, Iva Husárková, Majda
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně řečeno

29.08.2020 18:46:30 | mkinka

Jéjé...tady se něco děje..a já vím
jistě čeká a napíše..že smíš vše.
Moc krásné. * ST ;-)

29.08.2020 10:23:33 | jenommarie

ach,to je otevřené sdělení
žádost o lásko bolné sdílení
Líbí! Poet Marty

29.08.2020 08:45:32 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí