Za časů bez tebe...

Za časů bez tebe...

Odloučení čeká nás,
chvíle čisté prázdnoty,
upíjet smět doušky z krás,
pro překonání samoty.

Za temných chvil
dýchat budeme vzpomínkou,
kdy si ze rtů mi pil
a já byla jen tvou.

Za časů bez tebe,
úsměv z tváře zmizí,
vzhlížet přímo do nebe,
plné oči slzí.

Pátravým pohledem,
vyhlížet naději,
vláčeni osudem,
snad zemřít raději.

Myšlenky utiší,
chvíle jediná,
milostné zátiší,
slova pravdivá.

Nekonečný stal se čas,
věčností lze zvát,
teď šťastni oba zas,
spolu, co víc si přát…
Autor Pittoresque, 18.09.2020
Přečteno 239x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, Akrij8, Vivien, mkinka, Martin Hašlar, šerý, o3_gambit, praetorian, jenommarie
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ať čas bez sebe rychle uteče
a ten společný líně se vleče ;)
Moc hezké Pittoresque :)

26.09.2020 18:56:23 | Emily Říhová

Oh, ta je slaďunká..

22.09.2020 15:36:05 | Vivien

Ať štěstí trvá. *ST ;)

18.09.2020 12:57:00 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí