POMLUVA

POMLUVA

 

Já slyším v tichu za svítání

sonátu věčné prázdnoty

o křižovatce nepotkání

a bezbřehosti samoty.

 

Již v mlze mizí měsíc ledu

u řeky, která nemluví,

kde pil jsem plný pohár jedu

se zlobou plytké pomluvy.

 

Už dávno, dávno stalo se to,

můj osud přesto kráčí dál –

jen v srdci chybí, neoseto,

co v životě jsem postrádal.

 

https://www.youtube.com/watch?v=vyL8s_UbP5U&t=5s

(druhá část)

Autor ARNOKULT, 25.09.2020
Přečteno 185x
Tipy 8
Poslední tipující: Donne, praetorian, Dája K, Psavec, Rozmarýna, Amonasr, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí