Miluji Tě

Miluji Tě

Anotace: pro všechny zamilovaný :)

Miluji teplo tvých dlaní,
miluji tu chvíli,kdy jsme sami.
Miluji tlukot tvého srdce-buch buch,
miluji,když ke mně tiše přijdeš jako duch.

Miluji upřímný pohled z tvých hlubokých očí,
miluji ten pocit,kdy se se mnou celý svět točí.
Miluji tvé rty,jejich chuť.
Miluji tvá slova: Navždy jen má buď!

Miluji tvé pevné objetí,
kdy nemůžu se pohnout,jsem jako v zajetí.
Miluji tě celého se vším všudy.
Miluji,jak mi pomáháš na neznámých cestách s tvým:Pojď tudy.

Miluji tvůj smích veselý,
miluji vzpomínky,jak jsme spolu pro modré z nebe letěli.

Miluji tě...na to už má slova nestačí,
v životě mém mi bohatě jen tvá láska postačí.
Autor Gagulii, 21.03.2005
Přečteno 606x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí