Ztracený

Ztracený

Anotace: O lásce..

Jsi andílek co z nebe mi spadl,
jsi kvítek,co nechci aby zvadl,
Jsi vše co chci mít,
jsi ta s kterou chci žít,
rodinu založit,
spousty dětí mít,
Jen s tebou chi se spokojit,
po cestičce v lese jen s tebou jít,
Být šťastný a nemuset snít...
Autor Tucna, 09.03.2007
Přečteno 355x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí