Trofej

Trofej

Ty zámek já klíč
Ty láska já chtíč
Jsi má trofej a já tvůj dříč
Jako má fotbalista svůj míč
Mám já tebe i když je to trochu kýč
Dej mi šanci vzít tě někam kde je hezky
Někam pryč kde zpívají ptáci

Je to vlastně víc než chtíč
Je to magie jako když do úrodné půdy
Zarazíš rýč
Zasadím květinu aby rostla
Aby jednou kvetla jako má láska k tobě

Budu tvůj Romeo a ty má Julie
Až na to že nás nic nezastaví
Nic nezabije
Nechci ve své lóži další zmije

Nemá smysl se bránit něčemu tak silnému
Jako když šíp vystřelíš kuší
Zasáhla jsi srdce mé
Tvé rty na krku mi velmi sluší

Co k tobě cítím už asi tušíš
Dej mi to své
Své srdce
Autor Duše pouliční lampy, 08.10.2020
Přečteno 275x
Tipy 6
Poslední tipující: Tomcat, Jeněcovevzduchukrásného, Emily Říhová, mkinka, Donne
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vítej mezi nás :-)

14.10.2020 09:47:02 | Pittoresque

Dobrá přirovnání. Spoustu metafor.

11.10.2020 20:00:57 | mkinka

Děkuji

13.10.2020 09:39:47 | Duše pouliční lampy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí