Hvězda lásky

Hvězda lásky

Anotace: každý máme tu svojí hvězdičku,nebo ne? :)

Jsi tak tajemná,daleká a krásná,Hvězdičko.
Vidíš z té výšky někoho,kdo by o mě stál?
Řekni prosím,napověz aspoň maličko,
pospěš si Hvězdičko,než vyjde sluníčko.
Existuje někdo,kdo by byl stejný jako já a lásky se bál?

Hvězdičko třpytivá,čekám na tvou odpoveď...
A s úctou na Tebe hledím,
Hvězdičko má...
Ani nevíš jak se máš,nikdy nejsi sama,
kolem máš spousty a spousty ostatních hvězd.
To se mi snad zdá,
co to vidím?

Hvězda do obličeje mi zasvítí a pak padá...
Krásná noční obloha k procházce zamilovené zve
a já,já Hvězdičce pošeptám přání své.
Autor Gagulii, 21.03.2005
Přečteno 509x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí